Taxand Global Transfer Pricing Guide 2024

Den senaste upplagan av Taxand Global Transfer Pricing Guide är ett viktigt hjälpmedel för alla multinationella organisationer som vill skapa effektivitet i sin strategiska hantering av internprissättningsfrågor

I en alltmer sammankopplad men instabil global ekonomi fortsätter komplexiteten i hanteringen av internprissättning att utmana multinationella företag som är verksamma i olika jurisdiktioner.

Vi är glada över att vara en del av Taxands första upplaga av Transfer Pricing Guide 2024, ett viktigt hjälpmedel för alla multinationella organisationer som vill skapa effektivitet i sin strategiska hantering av internprissättning. En utmärkande faktor i den här guiden är att den ger en inblick i de områdesspecifika nyanser som påverkar hanteringen av internprissättningen. Guiden presenterar även grundläggande rekommendationer för företag för att hantera risker och anpassa sina strategier till föränderliga globala standarder.

Den här utgåvan innehåller teknisk vägledning från sex kontinenter som sammanställts utifrån den oöverträffade kunskapen hos Taxands internationella experter.

Dessa insikter kommer utrusta läsarna med vägledning för att driva mer effektiva strategier, samtidigt som de inger en trygghet i att internprissättningen är helt anpassad till lokala krav.

Ta del av Skeppsbron Skatts internprissättningsteams insikter och kunskaper.

Transfer Pricing_Sweden

Ladda ner hela Taxand Transfer Pricing Guide>
(Länk till Taxands webbplats)

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss!

Mikael Jacobsen
Senior Partner, Internprissättning
Ingrid Faxing
Partner, Internprissättning