Om oss

Skeppsbron Skatt är den ledande oberoende fullserviceskatterådgivaren i Sverige och utgör ett unikt alternativ till den skatterådgivning som lämnas av revisionsbyråer och advokatbyråer. Vi är dedikerade att med högsta skattekompetens tillhandahålla användbara och tydliga skatteråd till kunder i alla branscher.

Vår affärsidé

Vår affärsidé är att tillhandahålla den bästa skatterådgivningen på marknaden inom våra kärnkompetenser. Vi strävar efter att alltid förse våra kunder med konkreta och användbara råd och tar ansvar för att rådgivningen genomförs på bästa sätt. För att säkerställa kvaliteten i vår rådgivning följer alla medarbetare strikt vår noga utarbetade kvalitetspolicy.

 

Vår värdegrund

Skeppsbron Skatts värdegrund formuleras som ett sant partnerskap

  • i våra relationer med kund
  • i våra relationer i uppdrag
  • i våra relationer med arbetskamrater

De hörnstenar värdegrunden vilar på är vårt starka varumärke, att vi alltid visar respekt och har en stark integritet samt vår förmåga att skapa mervärde för våra kunder.

Våra medarbetare

Många av våra medarbetare har en mycket lång och gedigen konsulterfarenhet och tillhör landets främsta experter inom såväl svensk och internationell företagsbeskattning som mervärdesskatt.

Vårt akademiska samarbete

Vi har en nära koppling till den akademiska världen, främst genom vårt samarbete med och sponsring av Centrum för Skatterätt vid Uppsala universitet. Vi deltar vidare i undervisningen i skatterätt vid flera universitet och högskolor.