Om oss

Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skatterådgivare med ca 70 medarbetare vid våra kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Genom sammanslagningen med Aspia är vi nu en del av Sveriges nya ledande affärspartner för företagsnära tjänster. Vi är en fullservicerådgivare och vi hanterar alla typer av skattefrågor för både stora och små företag.

 

Fullservice och oberoende

Vi har kompetens att hantera alla typer av skattefrågor. Vår rådgivning är oberoende från revision. Vi är ett unikt alternativ till den skatterådgivning som lämnas av revisionsbyråer.

 

Branschspecifik expertis 

Vi har den branschspecifika kunskap som krävs för att lämna rådgivning som är anpassad till våra kunders verksamhet och som tillför ekonomiskt mervärde.

 

Konkret rådgivning

Vi lämnar konkreta och tydliga råd oavsett vad frågeställningen gäller. Vi är ärliga och har lång erfarenhet av  att lämna kvalificerad rådgivning i alla skattefrågor.

 

Globalt nätverk

Vi är medlemmar i TAXAND, det främsta internationella nätverket av oberoende skatterådgivare.

 

Skeppsbron Skatt är en del av Aspia 

Fr om 1 februari 2019 tillhör Skeppsbron Skatt Aspia.

För våra kunder innebär det inga andra förändringar än att du får tillgång till ytterligare 1 450 specialister inom lönehantering, redovisning och rådgivning på drygt 70 orter i hela Sverige och specialister i hela Norden.

Vi kommer att ha samma företagsnamn och varumärke.

Kontaktpersonerna hos oss blir desamma och vi har samma kontaktuppgifter som tidigare.

 

Mer information om Aspia: www.aspia.se