Om oss

Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skatterådgivare med ca 80 medarbetare vid våra kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vi är en fullservicerådgivare och vi hanterar alla typer av skattefrågor för både stora och små företag.

 

Fullservice och oberoende

Vi har kompetens att hantera alla typer av skattefrågor. Vår rådgivning är oberoende från revision. Vi är ett unikt alternativ till den skatterådgivning som lämnas av revisionsbyråer.

 

Branschspecifik expertis 

Vi har den branschspecifika kunskap som krävs för att lämna rådgivning som är anpassad till våra kunders verksamhet och som tillför ekonomiskt mervärde.

 

Konkret rådgivning

Vi lämnar konkreta och tydliga råd oavsett vad frågeställningen gäller. Vi är ärliga och har lång erfarenhet av  att lämna kvalificerad rådgivning i alla skattefrågor.

 

Globalt nätverk

Skeppsbron Skatt ingår i Taxand, världens främsta internationella nätverk av oberoende skatterådgivare som för närvarande omfattar över 2000 skattekonsulter i ca 60 länder. Detta möjliggör att vi kan erbjuda högkvalitativ rådgivning oavsett var i världen du som kund har din verksamhet.

 

Skeppsbron Skatt är en del av Aspia 

Genom sammanslagningen med Aspia är vi nu en del av Sveriges nya ledande affärspartner för företagsrelaterade tjänster.
För dig som kund innebär det att du får tillgång till ytterligare 1 300 specialister inom lönehantering, redovisning och rådgivning på drygt 55 orter i hela Sverige och specialister i hela Norden.

Mer information om Aspia: www.aspia.se