Close popup button
Hej!
Har du en fråga gällande In-house Tax Services?
Kontakta oss!
In-house Tax Services

Vill du fylla ut en position tillfälligt utan att behöva anställa, för speciella projekt, vid kort- eller långvarig frånvaro eller andra in-houselösningar? Eller behöver du hjälp med att definiera skatterollen med ansvars- och rollfördelning mellan de olika gruppfunktionerna? I sådant fall är In-house Tax Services stödet för er.

Vad är In-house Tax Services?
In-house Tax Services är en paketering av våra befintliga skattetjänster i ett flexibelt kunderbjudande med kostnadseffektiva lösningar som täcker alla behov.
Du som kund får tillgång till Sveriges främsta oberoende skatteexperter inom samtliga skatteområden som bistår er vid behov. In-house Tax Services är en hybrid mellan anställning och rådgivare/affärspartner där vi som extern part blir en del av er dagliga verksamhet.


In-house Tax Services - Vårt erbjudande
Vi erbjuder framtidens skatterådgivning, ett flexibelt erbjudande som optimerar och vidareutvecklar skattefunktionen hos små och stora företag:

  • en kontaktperson – heltäckande rådgivning,
  • projektledning, strukturering, navigering,
  • proaktivt och lösningsorienterat,
  • nära och långsiktigt samarbete.


In-house Tax Services - Fördelar för dig som kund?
Praktisk och relevant rådgivning i rätt tid. Ni får den senaste kompetensen inom varje område utan att behöva anställa.
Tillsammans med er, skräddarsyr vi en lösning som passar utifrån era behov och förväntningar på ett kostnadseffektivt sätt. En senior expert med ledningsfunktion under en längre period eller en mer junior resurs i ett kortare perspektiv eller för ett särskilt projekt.

In-house Tax Services - För vem?
Ni saknar en skatteavdelning eller vill fylla ut en position tillfälligt utan att behöva anställa, exempelvis:

  • svenska storföretag,
  • utländska storföretag med verksamhet i Sverige eller
  • snabbväxande företag.

Vi vill jobba i en affärsnära relation i syfte att kunna tillhandahålla praktisk relevant rådgivning och på så vis skapa mervärde för er som kund.

Kontakta oss så berättar vi mer.