Skeppsbron Skatt växer inom Global Mobility- och Private Client Services

Global Mobility- och Private Client Services är vårt tjänsteområde kopplat till rådgivning inom internationell individbeskattning och socialförsäkringstillhörighet.

I takt med att världen blir alltmer internationaliserad har gränsöverskridande rörelser av individer ökat. Samtidigt har regler kring skatt och rapportering ökat i komplexitet och kvalificerad rådgivning är i många fall nödvändig för att säkerställa att reglerna efterlevs, både för arbetsgivare med internationell personal och privatpersoner.

Inom vårt tjänsteområde finns två förgreningar:

Global Mobility Services (”GMS”): Vi hjälper arbetsgivare med internationell personal att planera och genomföra personalförflyttningar till och från utlandet.

Privat Client Services (”PCS”): Vi hjälper s.k. High Net Worth Individuals (HNWI) och entreprenörer med tillhörande kapital och företag med gränsöverskridande frågeställningar.

Vi söker nu dig som är nyutexaminerad eller har upp till 3 års erfarenhet av kvalificerad rådgivning inom internationell personbeskattning från exempelvis revisionsbyrå eller advokatbyrå och som ska vara med och expandera vårt samlade erbjudande inom GMS/PCS.

Vem är du?
Du är genuint intresserad av skatterättsliga frågeställningar och har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. Som person är du ambitiös, analytisk och noggrann. Du kan se fram emot stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter med goda möjligheter att påverka hur din yrkesroll utvecklas.

Vilka är vi?
Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skatterådgivare med ca 80 medarbetare vid våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är en fullservicerådgivare och vi hanterar alla typer av skatte- och pensionsfrågor för både stora och små företag samt organisationer och privatpersoner.

Vår verksamhet
Vi är ett kunskapsföretag där kompetenta och engagerade medarbetare är vår viktigaste tillgång. Du får chansen att fortsätta utvecklas tillsammans med några av Sveriges mest erfarna och respekterade skatterådgivare. Vår verksamhet genomsyras av ett stort rådgivningsfokus där vår oberoendeställning bidrar till vår unika ställning på marknaden.

Vi söker rådgivare till Stockholm, Malmö eller Göteborg.

Ansök redan idag!
Ansökningshandlingar (CV, personligt brev, examensbevis och relevanta betyg/intyg)
skickas snarast till:
[email protected]

Sista ansökningsdag: den 31 maj 2024.
Din anställning startar 2 sept 2024 eller enligt överenskommelse.

Välkommen till Skeppsbron Skatt!

Vid frågor, kontakta:

Pernilla van der Capellen
Partner, Global Mobility Services, Private Client Services
Anders Lagerholm
Partner, Global Mobility Services