Close popup button
Hej!
Har du en fråga gällande Moms?
Kontakta oss!
Moms

I Skeppsbron Skatts momsgrupp återfinns några av landets främsta och mest erfarna skatterådgivare inom moms. Vi arbetar vid behov i team utifrån de kompetenser som uppdraget kräver.

Våra kunder är alla typer av företag som är i behov av hjälp och råd i momsfrågor nationellt och internationellt – stort som smått. Bland våra kunder återfinns bl.a. fastighetsförvaltande företag, byggföretag, företag inom bank och finans, varuhandlande företag, tjänsteföretag, institutioner, organisationer samt stat och kommuner.

Vi tillhandahåller webverktyg som underlättar er hantering av frivillig skattskyldighet för moms och jämkning (Applikation för Lokaler, Investeringar och Simuleringar, ALIS) samt löpande compliance för moms (VAT Reporting Tool, VRT).

Produktblad_Momsrapporteringsverktyg_sv_eng

Produktblad _ALIS - Applikation för lokaler, investeringar och simulering

Thomas Borg
Partner, Indirekt skatt
Ulf Hedström
Partner, Indirekt skatt
Gå med i våra Momsgrupper
Skeppsbron Skatt driver särskilda grupper för fastighetsföretag (fastighetsgruppen) och varuhandlande företag (varuhandelsgruppen). Som medlem i dessa grupper prenumererar du på ett branschanpassat nyhetsbrev och två personer från ditt företag bjuds också in till seminarier där vi berör aktuella momsfrågor på fastighetsområdet respektive varuhandelsområdet.