Skeppsbron Skatt Stockholm söker sommartrainee 2018

Är du juriststudent och är intresserad av skatterätt? Vill du få en bättre inblick i arbetet hos Sveriges största oberoende skatterådgivare? Som sommartrainee hos oss får du en god introduktion till arbetet som skattejurist och arbetet som konsult hos oss.

Skeppsbron Skatt lämnar kvalificerad rådgivning inom områdena svensk och internationell företagsbeskattning samt mervärdesskatt. Hos oss får du chansen att arbeta tillsammans med några av landets mest erfarna och skickligaste skatterådgivare.

Som sommartrainee får du under ett antal veckors tid prova på rollen som skatterådgivare. Du blir en del av en byrå som värdesätter kvalificerad skattejuridik och teamarbete med såväl yngre som mer seniora medarbetare. Arbetsuppgifterna varierar mycket beroende på projekt och ger dig en god inblick i det juridiska arbetet och kulturen hos oss.

Under din tid som sommartrainee får du arbeta med såväl klientrelaterad skatterådgivning som utredningsfrågor. Som sommartrainee får du en fadder som stöttar dig i såväl arbetet på byrån som sociala aktiviteter.

VEM ÄR DU?
Tjänsten som sommartrainee riktar sig till dig som läst minst sex terminer på juristprogrammet. Du är intresserad av skatterätt och tycker att det är roligt att samarbeta med andra. Du brinner också för att lösa problem och leverera hög kvalitet i allt du gör. För oss är dina personliga egenskaper minst lika viktiga som dina meriter.

Sista ansökningsdag är den 31 januari. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt eftersom vi rekryterar löpande. I din ansökan kan du inkludera CV, personligt brev, betyg och andra relevanta dokument.

Ansökningshandlingar skickas senast den 31 januari 2018 till:

Berit Lindh
berit.lindh@skeppsbronskatt.se
08-522 441 47