Skeppsbron Skatt söker skattekonsulter med inriktning mot fastigheter till Stockholmskontoret

Vi söker just nu två skattekonsulter, en juniorkonsult och en konsult med några års erfarenhet av kvalificerad skatterådgivning, med intresse av arbete mot fastighetsbranschen.
Vi tror att du inom en snar framtid kommer att ta ut – jur. kand. examen eller idag arbetar som skattejurist på revisionsbyrå, advokatbyrå, skatteverket eller i liknande verksamhet. Du är materiellt mycket driven och du vill förmedla tydliga och användbara skatteråd till dina kunder. Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. Som person är du ambitiös, analytisk och noggrann.

Hos oss får du chansen att utvecklas i hög takt tillsammans med några av landets mest erfarna och skickligaste skatterådgivare inom fastighetsbranschen. I vår roll som skatterådgivare arbetar vi nära ledande befattningshavare i några av Sveriges största företag. Vår ambition är att inte bara möta, utan även överträffa våra kunders förväntningar. Detta ställer mycket höga krav på våra medarbetares materiella skicklighet, affärsmässighet och förmåga att leverera.

Ett av våra främsta konkurrensmedel är förmågan att få yngre personer att växa i kunduppdragen. Vi värnar ett öppet och prestigelöst arbetssätt som får alla medarbetare att känna ett starkt engagemang för verksamheten. För att upprätthålla detta engagemang är vi måna om att skapa en kreativ och stimulerande miljö som präglas av hög professionalism och god sammanhållning.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Richard Hedin Thyr,
Mail: richard.hedin.thyr@skeppsbronskatt.se
Mobil: 073 640 91 61

Ansökningshandlingar skickas senast den 30 april till:
Skeppsbron Skatt AB
Berit Lindh
Skeppsbron 20
111 30 Stockholm

Eller med e-mail till: berit.lindh@skeppsbronskatt.se

Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skattekonsultföretag. Vi är ledande experter inom svensk och internationell företagsbeskattning samt mervärdesskatt och riktar oss främst mot stora och medelstora företag inom alla branscher. Vi är dedikerade att med högsta kvalitet tillhandahålla tydliga och användbara skatteråd till våra kunder.

Skeppsbron Skatt, som startades augusti 2003, finns idag i Stockholm och Malmö och sysselsätter för närvarande mer 50 personer. Skeppsbron Skatt är en av grundarna av den internationella oberoende organisationen Taxand, som för närvarande omfattar över 2000 skattekonsulter i ca 50 länder.