Webinar - Det införda ekonomiska arbetsgivarbegreppet och utvidgade rapporteringskrav i Sverige

Knappt ett år har gått sedan införandet av ett ekonomiskt arbetsgivarbegrepp och utvidgade rapporteringsskyldigheter i Sverige för svenska och utländska företag. En kort beskrivning av reglerna hittar du HÄR.

 

Vi vill därför bjuda in till ett webinar, en digital dragning via Teams där vi delar med oss av våra erfarenheter av det nya regelverket samt den praktiska hanteringen för såväl företag som anställda.

 

Torsdagen den 25 november 2021 kl 14-15:30

Anmälan vi anmälningsformuläret längre ned.

 

Vid intresse finns även möjlighet att delta vid ett  fysiskt seminarium, dvs ett gemensamt möte i våra lokaler, intresseanmälan hittar du i anmälningslänken.
 


Agenda:

  • En genomgång av reglerna ur ett praktiskt perspektiv
  • Vad vet vi nu?
  • Vad vet vi fortfarande inte och hur hanterar vi det?
  • Vad bör göras?
  • Frågestund

Föredragshållare är konsulter inom internationell personbeskattning och företagsbeskattning från Skeppsbron Skatt samt experter inom internationell payroll från Aspia.
 

Varmt välkommen önskar vännerna på
Skeppsbron Skatt
 


DATUM & TID:
Torsdagen den 25 november kl 14:00-15:30

OSA:
Senast tisdagen den 23 november

PLATS:
Digitalt via Teams, deltagarlänk skickas ut dagen innan webinaret.


Har du frågor gällande detta?
Kontakta Pernilla van der Capellen.

Anmäl dig nu

    Vill du hellre delta på ett seminarium, dvs ett fysiskt möte? Lämna gärna en intresseanmälan genom att kryssa i den ort som passar dig bäst, Stockholm, Göteborg eller Malmö. Beroende på utfallet av denna intresseanmälan kommer vi att boka in fysiska träffar i aktuella städer. Notera att du har möjlighet att anmäla dig till vårt webinar och samtidigt lämna en intresseanmälan för ett fysiskt seminarium. Efter din anmälan återkopplar vi kring utfallet samt tid/plats för ett eventuellt seminarium.