Vi söker just nu två medarbetare med ca 2-6 års erfarenhet av arbete med mervärdesskatt.

Skeppsbron Skatt söker skattekonsulter med inriktning mot moms till våra kontor i Stockholm och Malmö.

Vi söker just nu två medarbetare med ca 2-6 års erfarenhet av arbete med mervärdesskatt.

Du är materiellt mycket driven och förmedlar tydliga och användbara skatteråd till dina kunder. Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. Som person är du ambitiös, analytisk och noggrann.

Hos oss får du chansen att utvecklas i hög takt tillsammans med några av landets främsta och mest erfarna skatterådgivare inom moms.

Våra kunder är alla typer av företag som är i behov av hjälp och råd i momsfrågor nationellt och internationellt – stort som smått. Bland våra kunder återfinns bl.a. fastighetsförvaltande företag, byggföretag, företag inom bank och finans, varuhandlande företag, tjänsteföretag, institutioner, organisationer samt stat och kommuner.

Vi värnar ett öppet och prestigelöst arbetssätt som får alla medarbetare att känna ett starkt engagemang för verksamheten. För att upprätthålla detta engagemang är vi måna om att skapa en kreativ och stimulerande miljö som präglas av hög professionalism och god sammanhållning.

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta Pär Sundberg, tel 073 640 91 58

par.sundberg@skeppsbronskatt.se

Ansökan:

Ansökningshandlingar (CV, personligt brev, examensbevis och relevanta betyg/intyg) skickas senast den 30 september till:

karriar@skeppsbronskatt.se

Pär Sundberg
Partner, Indirekt skatt