Skeppsbron Skatts fastighetsgrupp växer!

Är du intresserad av skattefrågor i fastighetsbranschen? Nu söker vi en skatterådgivare som vill vara med och expandera vårt erbjudande mot fastighetsbranschen.

Vi söker dig med inriktning mot fastighetsbranschen eller dig som har erfarenhet av företagsbeskattning och som är intresserad av att jobba mot fastighetsbranschen. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet.

Vem är du?
Du är genuint intresserad av skatterättsliga frågeställningar och har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. Som person är du ambitiös, analytisk och noggrann. Du kan se fram emot stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter med goda möjligheter att påverka hur din yrkesroll utvecklas.

Vilka är vi?
Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skatterådgivare med ca 75 medarbetare vid våra kontor i Stockholm, Malmö och i Göteborg. Vi är en fullservicerådgivare och vi hanterar alla typer av skattefrågor för både stora och små företag samt organisationer.

Vår grupp inom fastighetsskatt består av några av landets mest erfarna skatterådgivare. Vi erbjuder skatterådgivning baserad på högsta kompetens, nytänkande och branschkunskap. Vår ambition är att rådgivningen ska bidra till långsiktiga värden och ge full trygghet.

Våra kunder är fastighetsförvaltande företag, fastighetsfonder, fastighetsutvecklare, byggföretag, försäkringsföretag, institutioner, organisationer, kommuner samt företag med fastighetsrelaterad verksamhet i Sverige och globalt.

Vår verksamhet
Vi är ett kunskapsföretag där kompetenta och engagerade medarbetare är vår viktigaste tillgång. Du får chansen att fortsätta utvecklas tillsammans med några av Sveriges mest erfarna och välrenommerade skatterådgivare. Vår verksamhet genomsyras av ett stort rådgivningsfokus där vår oberoendeställning bidrar till vår unika position på marknaden.

I nuläget söker vi rådgivare till vårt kontor i Stockholm, men tveka inte att kontakta oss även om du är intresserad av att arbeta i Malmö eller Göteborg.

Ansök redan idag!
Ansökningshandlingar (CV, personligt brev, examensbevis och relevanta betyg/intyg)
skickas snarast till:
karriar@skeppsbronskatt.se

Sista ansökningsdag: den 29 oktober 2021.
Din anställning startar så snart som möjligt.

Vid frågor, kontakta:

Richard Hedin Thyr
t. +46 73 640 91 61
richard.hedin.thyr@skeppsbronskatt.se

Henrik Kaarme
t. +46 73 640 91 63
henrik.kaarme@skeppsbronskatt.se

Välkommen till Skeppsbron Skatt!

Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skattekonsultföretag och har ca 75 medarbetare i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vi är ledande experter inom svensk och internationell företagsbeskattning samt mervärdesskatt och riktar oss till företag i alla branscher. Härutöver är vi framgångsrika i skräddarsydd rådgivning till företag med global verksamhet, samt kvalificerad rådgivning inom området Compensation & Benefits. Vi är dedikerade att med högsta kvalitet tillhandahålla tydliga och användbara skatteråd till våra kunder. Skeppsbron Skatt ingår i den internationella oberoende organisationen Taxand som för närvarande omfattar över 2000 skattekonsulter i ca 60 länder. Mer information om oss finns på www.skeppsbronskatt.se