Skeppsbron Skatt växer inom Transfer Pricing!

Skeppsbron Skatt söker skattekonsult med 3-5 års erfarenhet av Transfer Pricing till vårt kontor i Stockholm.

I takt med den ökade globaliseringen etablerar sig fler företag på marknader utanför Sverige. Detta innebär att antalet koncerninterna transaktioner ökar och att frågor kring internprissättning aktualiseras. Skeppsbron Skatt erbjuder heltäckande och praktiskt tillämpbar rådgivning avseende t.ex. omstruktureringar, transaktioner av immateriella tillgångar, processer, prissättningspolicys och dokumentation.

Vi söker nu förstärkning till vår arbetsgrupp för internprissättning.
Gruppen består idag av 6 personer och vi söker dig med 3-5 års erfarenhet av kvalificerat arbete med internprissättning, varav huvudparten som konsult.

Du är materiellt mycket driven och du vill förmedla tydliga och användbara skatteråd till dina kunder. Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. Som person är du ambitiös, analytisk och noggrann.

I vår roll som skatterådgivare arbetar vi nära ledande befattningshavare i stora svenska och utländska företag, vilket ställer mycket höga krav på både materiell och affärsmässig skicklighet.

Hos oss får du chansen att utvecklas i hög takt tillsammans med några av landets mest erfarna och skickligaste skatterådgivare inom internprissättning.

Om oss
Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skattekonsultföretag med ca 75 verksamma jurister på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Vi är ett kunskapsföretag där kompetenta och engagerade medarbetare är vår viktigaste tillgång. Vår verksamhet genomsyras av ett stort rådgivningsfokus där vår oberoendeställning bidrar till vår unika ställning på marknaden.

Vi arbetar främst med stora och medelstora företag, inom alla branscher. Genom vårt medlemskap i Taxand, världens främsta internationella nätverk av oberoende skatterådgivare, kan vi erbjuda oberoende lokal rådgivning varhelst i världen våra kunder är etablerade.

Välkommen till Skeppsbron Skatt!

Ansök redan idag!
Ansökningshandlingar (CV, personligt brev, examensbevis och relevanta betyg/intyg)
skickas snarast till:
karriar@skeppsbronskatt.se

Sista ansökningsdag: 17 januari 2021.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Mikael Jacobsen
Tel 073 640 91 78
mikael.jacobsen@skeppsbronskatt.se

Mikael Jacobsen
Partner, Internprissättning