Skeppsbron Skatt växer inom moms!

Vi söker juniora medarbetare till vårt kontor i Stockholm och Malmö som vill vara med och expandera vårt erbjudande inom indirekt beskattning (moms, tull och punktskatt) med start våren 2022.

Vem är du?
Du är genuint intresserad av skatterättsliga frågeställningar och har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. Som person är du ambitiös, analytisk och noggrann. Du kan se fram emot stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter med goda möjligheter att påverka hur din yrkesroll utvecklas. Du är nyutexaminerad från juristutbildningen alternativt har något års erfarenhet från Skatteverket, konsultbyrå eller motsvarande.

Vilka är vi?
Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skatterådgivare med ca 80 medarbetare vid våra kontor i Stockholm, Malmö och i Göteborg. Vi är en fullservicerådgivare och vi hanterar alla typer av skattefrågor för både stora och små företag samt organisationer.

Vår verksamhet
Vi är ett kunskapsföretag där kompetenta och engagerade medarbetare är vår viktigaste tillgång. Du får chansen att fortsätta utvecklas tillsammans med några av Sveriges mest erfarna och respekterade skatterådgivare. Vår verksamhet genomsyras av ett stort rådgivningsfokus där vår oberoendeställning bidrar till vår unika position på marknaden.

Ansök redan idag!
Ansökningshandlingar (CV, personligt brev, examensbevis och relevanta betyg/intyg)
skickas snarast till:

karriar@skeppsbronskatt.se

Sista ansökningsdag: den 7 januari 2021.

Vid frågor, kontakta:

Milea Grahn
tel. 073 640 91 30
milea.grahn@skeppsbronskatt.se

Johanna Carlsson
tel. 073 640 91 41
johanna.carlsson@skeppsbronskatt.se

Välkommen till Skeppsbron Skatt!