Skeppsbron Skatt växer inom moms!

Vi söker nu medarbetare till vårt kontor i Malmö som vill vara med och expandera vårt B2B-erbjudande inom indirekt beskattning (moms, tull och punktskatt).


Vår grupp inom indirekt skatt består av några av landets mest erfarna skatterådgivare. Vi erbjuder skatterådgivning baserad på högsta kompetens, nytänkande och branschkunskap. Vår ambition är att rådgivningen ska bidra till långsiktiga värden och ge full trygghet.

Vem är du?

Vi söker dig med 4-6 års erfarenhet av kvalificerad skatterådgivning avseende indirekt skatt, t.ex. från revisionsbyrå, advokatbyrå eller företag. Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. Som person är du ambitiös, analytisk och noggrann. Du kan se fram emot stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter med goda möjligheter att påverka hur din yrkesroll utvecklas.

Vilka är vi?

Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skatterådgivare med ca 80 medarbetare vid våra kontor i Stockholm, Malmö och i Göteborg. Vi är en fullservicerådgivare och vi hanterar alla typer av skattefrågor för både stora och små företag samt organisationer.

Vår verksamhet

Vi är ett kunskapsföretag där kompetenta och engagerade medarbetare är vår viktigaste tillgång. Du får chansen att utvecklas tillsammans med några av Sveriges mest erfarna och respekterade skatterådgivare. Vår verksamhet genomsyras av ett stort rådgivningsfokus där vår oberoendeställning bidrar till vår unika ställning på marknaden.

I nuläget söker vi främst rådgivare till vårt kontor i Malmö, men tveka inte att kontakta oss även om du är intresserad av att arbeta i Stockholm eller Göteborg.

Ansök redan idag!

Ansökningshandlingar (CV, personligt brev och relevanta betyg/intyg)
skickas snarast till: karriar@skeppsbronskatt.se

Sista ansökningsdag: den 15 januari 2022.

Kontakt:

Lina Engman
Partner, Indirekt skatt
tel. +46 73 640 91 87
lina.engman@skeppsbronskatt.se

Therése Østergaard
Partner, Team Leader
Tel. 073 640 91 51
therese.Ostergaard@skeppsbronskatt.se

Välkommen till Skeppsbron Skatt!

Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skattekonsultföretag och har ca 80 medarbetare i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vi är ledande experter inom svensk och internationell företagsbeskattning samt mervärdesskatt och riktar oss till företag i alla branscher. Härutöver är vi framgångsrika i skräddarsydd rådgivning till företag med global verksamhet, samt kvalificerad rådgivning inom området Compensation & Benefits. Vi är dedikerade att med högsta kvalitet tillhandahålla tydliga och användbara skatteråd till våra kunder. Skeppsbron Skatt ingår i den internationella oberoende organisationen Taxand som för närvarande omfattar över 2000 skattekonsulter i ca 60 länder. Mer information om oss finns på www.skeppsbronskatt.se

Skeppsbron Skatt är en del av Aspia som är Sveriges ledande affärspartner inom redovisning, lön och affärsrelaterad rådgivning. Mer information om Aspia finns på www.aspia.se

Lina Engman
Partner, Indirekt skatt
Therése Østergaard
Managing Partner/VD