Skeppsbron Skatt växer inom företagsbeskattning!

Vi söker nu juniora medarbetare till våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö som ska vara med och expandera vårt erbjudande inom företagsbeskattning med start i januari 2025.

Vem är du?
Du är genuint intresserad av skatterättsliga frågeställningar och har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. Som person är du ambitiös, analytisk och noggrann. Du kan vara i slutet av dina juridikstudier eller nyligen påbörjat din resa som skattejurist. Du kan se fram emot stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter med goda möjligheter att påverka hur din yrkesroll utvecklas.

Vilka är vi?
Skeppsbron Skatt är Sveriges ledande oberoende skatterådgivare med ca 80 medarbetare vid våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är fullservicerådgivare och vi hanterar alla typer av skattefrågor för både stora och små företag, organisationer samt privatpersoner.

Vår verksamhet
Vi är ett kunskapsföretag där kompetenta och engagerade medarbetare är vår viktigaste tillgång. Du får chansen att fortsätta utvecklas tillsammans med några av Sveriges mest erfarna och respekterade skatterådgivare. Vår verksamhet genomsyras av ett stort rådgivningsfokus där vår oberoende ställning bidrar till vår unika position på marknaden.

Ansök redan idag!
Ansökningshandlingar (CV, personligt brev och relevanta betyg/intyg)
skickas snarast till:
[email protected]

Sista ansökningsdag: den 31 augusti 2024.
Din anställning startar i januari 2025.

Välkommen till Skeppsbron Skatt!

Vid frågor, kontakta: