Skeppsbron Skatt växer inom Compensation & Benefits/Incitamentsprogram!

Vi söker juniora medarbetare till vårt kontor i Stockholm som vill vara med och expandera vårt erbjudande inom Comp&Ben/Incitamentsprogram.

Skeppsbron Skatts målsättning är att utveckla och erbjuda marknadens bästa tjänster inom Comp&Ben med fokus på incitamentsprogram. Vi upplever en stark efterfrågan på våra tjänster och söker därför juniora medarbetare till vårt team, med start så snart som möjligt.

Gruppen består idag av fem personer och vi söker dig som är nyutexaminerad eller med 1-2 års erfarenhet av rådgivning på revisionsbyrå, Skatteverket, advokatbyrå eller företag.  I vår sammansvetsade grupp får du jobba tillsammans med kollegor med mångårig erfarenhet inom området. Samarbete och öppenhet står i fokus och vi delar gärna med oss av våra kunskaper och erfarenheter.

Vem är du?
Du är genuint intresserad av främst skatterättsliga men även andra frågeställningar inom området och av att lära dig mer. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. Som person är du nyfiken, ansvarsfull, ambitiös, noggrann och du gillar att samarbeta. Du kan vara i slutet av dina juridikstudier eller nyligen ha påbörjat din resa som (skatte)jurist. Du kan se fram emot stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter och en rolig arbetsplats, med goda möjligheter att göra din röst hörd och påverka hur din yrkesroll utvecklas.

Vilka är vi?
Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skatterådgivare med ca 80 jurister vid våra kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Genom sammanslagningen med Aspia är vi en del av Sveriges nya marknadsledande partner för företagsnära tjänster. Vi är en fullservicerådgivare och vi hanterar alla typer av skattefrågor för både stora och små företag samt organisationer.

Vi är ett kunskapsföretag där kompetenta och engagerade medarbetare är vår viktigaste tillgång. Du får möjlighet att fortsätta utvecklas tillsammans med några av Sveriges mest erfarna och respekterade skatterådgivare. Vår verksamhet genomsyras av ett stort rådgivningsfokus där vår oberoende ställning bidrar till vår unika position på marknaden.

Vi arbetar främst med stora och medelstora företag, inom alla branscher. Genom vårt medlemskap i Taxand, världens främsta internationella nätverk av oberoende skatterådgivare, kan vi erbjuda oberoende lokal rådgivning varhelst i världen våra kunder är etablerade.

Skeppsbron Skatts Comp&Ben/incitamentsgrupp erbjuder full service vad det gäller design, utformning, implementering och analys av incitamentsprogram. Besök gärna vår hemsida för mer information, samt titta på våra filmer där vi i Comp&Ben-gruppen berättar om incitamentsprogram: https://skeppsbronskatt.se/tjanster/kompetenser/incitamentsprogram/

Ansök redan idag!
Ansökningshandlingar (CV och personligt brev) skickas snarast till: karriar@skeppsbronskatt.se

Sista ansökningsdag 28 februari.

Vid frågor, kontakta Björn Johansson eller Alina Lundberg.

Björn Johansson
Tel. 073 640 91 25
bjorn.johansson@skeppsbronskatt.se

Alina Lundberg
tel. 072 601 41 60
alina.lundberg@skeppsbronskatt.se

Välkommen till Skeppsbron Skatt!

Björn Johansson
Partner, Incitamentsprogram