Skeppsbron Skatt växer i Göteborg!

Den 1 september 2020 öppnade vi ett lokalt kontor för skatterådgivning i Göteborg och i dagsläget har vi fem skatteexperter på plats. Nu söker vi erfarna skatterådgivare specialiserade på mervärdesskatt till vårt kontor i Göteborg.

Vilka är vi?

Skeppsbron Skatt är en av Sveriges ledande experter inom svensk och internationell företags- och individbeskattning samt indirekt skatt. Vi erbjuder skatterådgivning till drygt 1 500 företag och organisationer och vi har i dagsläget ca 80 anställda vid våra kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Vi är ett kunskapsföretag där kompetenta och engagerade medarbetare är vår viktigaste tillgång. Vår verksamhet genomsyras av ett stort rådgivningsfokus där vår oberoendeställning bidrar till vår unika position på marknaden.

Verksamheten befinner sig i en expansiv fas med ett starkt fokus på ett fullserviceerbjudande av skattetjänster till stora och medelstora företag, och bedrivs i nära samarbete med övriga kollegor på Skeppsbron Skatt och Aspia. Samarbetet med Aspia gör det möjligt för oss att även nå ut till mindre företag i Göteborgsområdet.

Vill du vara med på resan?

Till vårt kontor i Göteborg söker vi nu skatterådgivare specialiserade på mervärdesskatt. Vi söker;

  • Dig med 4-8 års erfarenhet av rådgivning till stora och mindre företag inom mervärdeskatt.
  • Dig med mer än 10 års erfarenhet av rådgivning till stora och mindre företag inom mervärdesskatt.

Du kommer att vara en viktig medarbetare på ett nyöppnat kontor i ett företag som befinner sig i en expansiv fas. Du kan se fram emot stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter med goda möjligheter att påverka hur din yrkesroll utvecklas. För rätt person är det här en möjlighet att växa lite mer, lite snabbare. 

Vi tar emot ansökningar löpande – så ansök redan idag!

Ansökningshandlingar (CV, personligt brev, examensbevis och relevanta betyg/intyg) skickas till:
karriar@skeppsbronskatt.se
Sista ansökningsdag: 30 juni

Har du frågor?
Kontakta Evelina Hemsedahl

Välkommen med din ansökan!