Skeppsbron Skatt Stockholm söker uppsatspraktikanter

Är du juriststudent och är intresserad av skatterätt? Vill du starta din kommande karriär med värdefull praktik och få inblick i arbetet hos Sveriges ledande oberoende skatterådgivare? Som uppsatspraktikant hos oss får du en god introduktion till arbetet som skattejurist och arbetet som konsult.

Skeppsbron Skatt lämnar kvalificerad rådgivning inom områdena svensk och internationell företagsbeskattning samt mervärdesskatt. Hos oss får du chansen att arbeta tillsammans med några av landets skickligaste och mest erfarna skatterådgivare.

Som praktikant får du under 10 veckors tid prova på rollen som skatterådgivare. Du blir en del av en byrå där vi värdesätter kvalificerad skattejuridik och teamarbete med såväl yngre som mer seniora medarbetare. Arbetsuppgifterna varierar mycket beroende på projekt och ger dig en god inblick i det juridiska arbetet och kulturen hos oss.

Under din tid hos oss får du arbeta med såväl klientrelaterad skatterådgivning som utredningsfrågor. Som uppsatspraktikant får du en fadder som stöttar dig i såväl arbetet på byrån som sociala aktiviteter.

VEM ÄR DU?
Tjänsten som uppsatspraktikant riktar sig till dig som skriver uppsats i skatterätt och vill göra praktik parallellt med detta. Du är intresserad av skatterätt och tycker att det är roligt att samarbeta med andra. Du brinner också för att lösa problem och leverera hög kvalitet i allt du gör. För oss är dina personliga egenskaper minst lika viktiga som dina meriter.

ANSÖKAN
Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt eftersom vi rekryterar löpande. Din ansökan bör innehålla följande:

  • CV, personligt brev, betyg och andra relevanta dokument.
  • Vilket skatterättsligt område som intresserar dig samt vad du vill skriva uppsats inom.
  • Önskat start- och slutdatum för uppsatspraktiken.
  • Riktlinjer från universitetet för uppsatspraktiken, om sådana finns.

Välkommen med din ansökan till:

Jenny Grabinski Palmqvist
jenny.grabinski@skeppsbronskatt.se
08-522 441 00

Frågor om tjänsten?
Vänligen kontakta Debora eller Haider.