Skeppsbron Skatt söker uppsatspraktikanter till våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö till hösten 2023
 

Är du juriststudent och intresserad av skatterätt?
Vill du starta din kommande karriär med värdefull praktik och få inblick i arbetet hos Sveriges ledande oberoende skatterådgivare?

Som uppsatspraktikant får du under 10 veckors tid prova på rollen som skatterådgivare. Du blir en del av vår byrå där vi värdesätter kvalificerad skattejuridik och samarbetet med såväl yngre som mer seniora medarbetare. Arbetsuppgifterna varierar mycket beroende på projekt och ger dig en god inblick i det juridiska arbetet, det ger dig också en chans att uppleva företagskulturen hos oss.

Under din tid hos oss får du arbeta med både klientrelaterad skatterådgivning och utredningsfrågor. Som uppsatspraktikant får du en fadder som stöttar dig i såväl arbetet på byrån som vid sociala aktiviteter.

Vem är du?
Tjänsten som uppsatspraktikant riktar sig till dig som skriver uppsats i skatterätt och vill göra praktik parallellt med detta. Du är intresserad av skatterätt och tycker att det är roligt att samarbeta med andra. Du brinner också för att lösa problem och leverera hög kvalitet i allt du gör.

Vilka är vi?
Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skatterådgivare med ca 80 medarbetare vid våra kontor i Stockholm, Malmö och i Göteborg. Vi är en fullservicerådgivare och vi hanterar alla typer av skattefrågor för både stora och små företag samt organisationer.

Vår verksamhet
Vi är ett kunskapsföretag där kompetenta och engagerade medarbetare är vår viktigaste tillgång. Du får chansen att fortsätta utvecklas tillsammans med några av Sveriges mest erfarna och respekterade skatterådgivare. Vår verksamhet genomsyras av ett stort rådgivningsfokus där vår oberoendeställning bidrar till vår unika position på marknaden.

Ansök redan idag!
Din ansökan bör innehålla följande:

  • CV, personligt brev, betyg och andra relevanta dokument.
  • Vilket skatterättsligt område som intresserar dig samt vad du vill skriva uppsats inom.
  • Önskat start- och slutdatum för uppsatspraktiken samt om du önskar genomföra uppsatspraktiken på vårt kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö.
  • Riktlinjer från universitetet för uppsatspraktiken, om sådana finns.

 

Skicka din ansökan till:
karriar@skeppsbronskatt.se

Vi tar löpande emot ansökningar

Vid frågor, kontakta:

Jakob Karlsson (Stockholm)
tel. 073 640 91 37
jakob.karlsson@skeppsbronskatt.se

Oscar Gustafsson (Göteborg)
tel. 072 601 10 38
oscar.gustafsson@skeppsbronskatt.se

Björn Thulin (Malmö)
tel. 076 492 08 67
bjorn.thulin@skeppsbronskatt.se

 

Välkommen till Skeppsbron Skatt!

Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skattekonsultföretag och har ca 80 medarbetare i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vi är ledande experter inom svensk och internationell företagsbeskattning samt mervärdesskatt och riktar oss till företag i alla branscher. Härutöver är vi framgångsrika i skräddarsydd rådgivning till företag med global verksamhet, samt kvalificerad rådgivning inom området Compensation & Benefits. Vi är dedikerade att med högsta kvalitet tillhandahålla tydliga och användbara skatteråd till våra kunder. Skeppsbron Skatt ingår i den internationella oberoende organisationen Taxand som för närvarande omfattar över 2000 skattekonsulter i ca 60 länder. Mer information om oss finns på www.skeppsbronskatt.se

Skeppsbron Skatt är en del av Aspia som Sveriges ledande affärspartner inom redovisning, lön och affärsrelaterad rådgivning. Mer information om Aspia finns på www.aspia.se