Skeppsbron Skatt söker sommarnotarier till våra kontor i Stockholm och Göteborg till sommaren 2024

Är du juriststudent och är intresserad av skatterätt? Vill du få en bättre inblick i arbetet hos Sveriges största oberoende skatterådgivare?

Som sommarnotarie får du under sex veckors tid prova på rollen som skatterådgivare. Du blir en del av vår byrå där vi värdesätter kvalificerad skattejuridik och samarbete med såväl yngre som mer seniora medarbetare. Arbetsuppgifterna varierar mycket beroende på projekt och ger dig en god inblick i det juridiska arbetet och företagskulturen hos oss.

Under din tid hos oss får du arbeta med såväl klientrelaterad skatterådgivning som utredningsfrågor. Som sommarnotarie hos oss får du en fadder som stöttar dig i såväl arbetet på byrån som vid sociala aktiviteter.

Vem är du?
Tjänsten som sommarnotarie riktar sig till dig som läst minst sex terminer på juristprogrammet. Du är intresserad av skatterätt och tycker att det är roligt att samarbeta med andra. Du brinner också för att lösa problem och leverera hög kvalitet i allt du gör.

Vilka är vi?
Skeppsbron Skatt är Sveriges ledande oberoende skatterådgivare med ca 80 medarbetare vid våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är en fullservicerådgivare och vi hanterar alla typer av skattefrågor för både stora och små företag, organisationer samt privatpersoner.

Vår verksamhet
Vi är ett kunskapsföretag där kompetenta och engagerade medarbetare är vår viktigaste tillgång. Hos oss får du chansen att fortsätta utvecklas tillsammans med några av Sveriges mest erfarna och respekterade skatterådgivare. Vår verksamhet genomsyras av ett stort rådgivningsfokus där vår oberoendeställning bidrar till vår unika position på marknaden.

Ansök redan idag!
Din ansökan bör innehålla följande:

  • CV, personligt brev, betyg och andra relevanta dokument.
  • Vilket skatterättsligt område som intresserar dig.
  • Önskat start- och slutdatum samt om du önskar genomföra notarietjänsten på vårt kontor i Stockholm eller Göteborg.

 

Skicka ansökan snarast till:
[email protected]
Sista ansökningsdag: 20 januari 2024.

Vid frågor, kontakta oss:
Jakob Karlsson eller Malin Andersson (Stockholm)
Oscar Gustafsson (Göteborg)

Välkommen till Skeppsbron Skatt!