Skeppsbron Skatt söker sommarnotarie till vårt kontor i Stockholm till sommaren 2023

Är du juriststudent och är intresserad av skatterätt? Vill du få en bättre inblick i arbetet hos Sveriges största oberoende skatterådgivare?

Som sommarnotarie får du under sex veckors tid prova på rollen som skatterådgivare. Du blir en del av vår byrå där vi värdesätter kvalificerad skattejuridik och teamarbete med såväl yngre som mer seniora medarbetare. Arbetsuppgifterna varierar mycket beroende på projekt och ger dig en god inblick i det juridiska arbetet och företagskulturen hos oss.

Under din tid hos oss får du arbeta med såväl klientrelaterad skatterådgivning som utredningsfrågor. Som sommarnotarie hos oss får du en fadder som stöttar dig i såväl arbetet på byrån som vid sociala aktiviteter.

Vem är du?
Tjänsten som sommarnotarie riktar sig till dig som läst minst sex terminer på juristprogrammet. Du är intresserad av skatterätt och tycker att det är roligt att samarbeta med andra. Du brinner också för att lösa problem och leverera hög kvalitet i allt du gör.

Vilka är vi?
Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skatterådgivare med ca 80 medarbetare vid våra kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vi är en fullservicerådgivare och vi hanterar alla typer av skattefrågor för både stora och små företag samt organisationer.

Vår verksamhet
Vi är ett kunskapsföretag där kompetenta och engagerade medarbetare är vår viktigaste tillgång. Du får chansen att fortsätta utvecklas tillsammans med några av Sveriges mest erfarna och respekterade skatterådgivare. Vår verksamhet genomsyras av ett stort rådgivningsfokus där vår oberoendeställning bidrar till vår unika position på marknaden

Ansök redan idag!
Din ansökan bör innehålla CV, personligt brev, betyg och andra relevanta dokument.

Skicka ansökan snarast till:
karriar@skeppsbronskatt.se
Sista ansökningsdag: den 20 januari 2023.


Vid frågor, kontakta:
Jakob Karlsson

tel. +46 73 640 91 37
jakob.karlsson@skeppsbronskatt.se

Malin Andersson
tel. +46 73 640 91 39
malin.andersson@skeppsbronskatt.se

 

Välkommen till Skeppsbron Skatt!

Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skattekonsultföretag och har ca 80 medarbetare i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vi är ledande experter inom svensk och internationell företagsbeskattning samt mervärdesskatt och riktar oss till företag i alla branscher. Vi tillhandhåller vidare kvalificerad rådgivning inom området Compensation & Benefits, Pension, samt Global Mobility Services.Vi är dedikerade att med högsta kvalitet tillhandahålla tydliga och användbara skatteråd till våra kunder. Skeppsbron Skatt ingår i den internationella oberoende organisationen Taxand som för närvarande omfattar över 2000 skattekonsulter i ca 60 länder. Mer information om oss finns på www.skeppsbronskatt.se. Skeppsbron Skatt är en del av Aspia som är Sveriges ledande affärspartner inom redovisning, lön och affärsrelaterad rådgivning.