Skeppsbron Skatt söker sommarnotarie till vårt kontor i Stockholm till sommaren 2022

Är du juriststudent och är intresserad av skatterätt? Vill du få en bättre inblick i arbetet hos Sveriges största oberoende skatterådgivare?

Som sommarnotarie får du under ett antal veckors tid prova på rollen som skatterådgivare. Du blir en del av vår byrå där vi värdesätter kvalificerad skattejuridik och teamarbete med såväl yngre som mer seniora medarbetare. Arbetsuppgifterna varierar mycket beroende på projekt och ger dig en god inblick i det juridiska arbetet och företagskulturen hos oss.

Under din tid hos oss får du arbeta med såväl klientrelaterad skatterådgivning som utredningsfrågor. Som sommarnotarie hos oss får du en fadder som stöttar dig i såväl arbetet på byrån som vid sociala aktiviteter.

Vem är du?

Tjänsten som sommarnotarie riktar sig till dig som läst minst sex terminer på juristprogrammet. Du är intresserad av skatterätt och tycker att det är roligt att samarbeta med andra. Du brinner också för att lösa problem och leverera hög kvalitet i allt du gör.

Vilka är vi?

Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skatterådgivare med ca 80 medarbetare vid våra kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vi är en fullservicerådgivare och vi hanterar alla typer av skattefrågor för både stora och små företag samt organisationer.

Vår verksamhet

Vi är ett kunskapsföretag där kompetenta och engagerade medarbetare är vår viktigaste tillgång. Du får chansen att fortsätta utvecklas tillsammans med några av Sveriges mest erfarna och respekterade skatterådgivare. Vår verksamhet genomsyras av ett stort rådgivningsfokus där vår oberoendeställning bidrar till vår unika position på marknaden

Ansök redan idag!

Din ansökan bör innehålla följande:

  • CV, personligt brev, betyg och andra relevanta dokument.
  • Önskad period under sommaren som du vill arbeta hos oss.

 

Skicka ansökan snarast till:
karriar@skeppsbronskatt.se
Sista ansökningsdag: den 19 januari 2022.

Vid frågor, kontakta:

Amanda Du Rietz
tel. 073 640 91 31
amanda.du.rietz@skeppsbronskatt.se

My Christensen
tel. 073 640 91 54
my.christensen@skeppsbronskatt.se

 

Välkommen till Skeppsbron Skatt!

Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skattekonsultföretag och har ca 80 medarbetare i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vi är ledande experter inom svensk och internationell företagsbeskattning samt mervärdesskatt och riktar oss till företag i alla branscher. Härutöver är vi framgångsrika i skräddarsydd rådgivning till företag med global verksamhet, samt kvalificerad rådgivning inom området Compensation & Benefits. Vi är dedikerade att med högsta kvalitet tillhandahålla tydliga och användbara skatteråd till våra kunder. Skeppsbron Skatt ingår i den internationella oberoende organisationen Taxand som för närvarande omfattar över 2000 skattekonsulter i ca 60 länder. Mer information om oss finns på www.skeppsbronskatt.se

Skeppsbron Skatt är en del av Aspia som Sveriges ledande affärspartner inom redovisning, lön och affärsrelaterad rådgivning. Mer information om Aspia finns på www.aspia.se