Skeppsbron Skatt söker pensionskonsult till vårt kontor i Göteborg

Arbetar du med tjänstepension och vill utvecklas vidare?

Som pensionskonsult på Skeppsbron Skatt kommer du att få vara med och bygga upp vår pensionsgrupp. Vi arbetar väldigt brett med att hjälpa arbetsgivarna att få kontroll på sina tjänstepensionsfrågor, oavsett om det rör skatt, redovisning, kollektivavtal eller gränsöverskridande tjänstepensioner.

Vem är du?
Vi söker dig som har 5 – 10 års erfarenhet från tjänstepensions-verksamhet som pensionsrådgivare, pensionsansvarig eller liknande. Du brinner också för att lösa problem och leverera hög kvalitet i allt du gör.

Vilka är vi?
Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skatterådgivare med ca 80 medarbetare vid våra kontor i Stockholm, Malmö och i Göteborg. Vi är en fullservicerådgivare och vi hanterar alla typer av skattefrågor för både stora och små företag samt organisationer. Konsulttjänster inom tjänstepension är ett nytt affärsområde hos oss sedan årsskiftet.

Vår verksamhet
Vi är ett kunskapsföretag där kompetenta och engagerade medarbetare är vår viktigaste tillgång. Du får chansen att fortsätta utvecklas tillsammans med några av Sveriges mest erfarna och respekterade skatterådgivare. Vår verksamhet genomsyras av ett stort rådgivningsfokus där vår oberoendeställning bidrar till vår unika position på marknaden.

Ansök redan idag!
Ansökningshandlingar (CV, personligt brev och relevanta betyg/intyg)
skickas snarast till: karriar@skeppsbronskatt.se

Sista ansökningsdag: den 15 juni 2022.

 

Välkommen till Skeppsbron Skatt!
Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skattekonsultföretag och har ca 80 medarbetare i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vi är ledande experter inom svensk och internationell företagsbeskattning samt mervärdesskatt och riktar oss till företag i alla branscher. Härutöver är vi framgångsrika i skräddarsydd rådgivning till företag med global verksamhet, samt kvalificerad rådgivning inom områdena Compensation & Benefits och Pension. Vi är dedikerade att med högsta kvalitet tillhandahålla tydliga och användbara skatteråd till våra kunder. Skeppsbron Skatt ingår i den internationella oberoende organisationen Taxand som för närvarande omfattar över 2000 skattekonsulter i ca 60 länder. Mer information om oss finns på www.skeppsbronskatt.se

Skeppsbron Skatt är en del av Aspia som Sveriges ledande affärspartner inom redovisning, lön och affärsrelaterad rådgivning. Mer information om Aspia finns på www.aspia.se