Nu söker vi framtidens skatterådgivare i Göteborg

Skeppsbron Skatts verksamhet fortsätter att utvecklas. Sammanslagningen med Aspia 2019 förbättrar vårt erbjudande till marknaden och vi står fortsatt inför en kraftig expansion. Den 1 september tog vi steget och öppnade upp ett lokalt kontor för skatterådgivning i Göteborg.

Vilka är vi?
Skeppsbron Skatt är en av Sveriges ledande experter inom svensk och internationell företags- och individbeskattning samt mervärdesskatt. Vi erbjuder skatterådgivning till drygt 1 500 företag och organisationer och vi har i dagsläget ca 70 anställda på våra kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Vi är ett kunskapsföretag där kompetenta och engagerade medarbetare är vår viktigaste tillgång. Vår verksamhet genomsyras av ett stort rådgivningsfokus där vår oberoendeställning bidrar till vår unika position på marknaden.

Våra lokaler som vi delar med Aspia är belägna i centrala Göteborg. Verksamheten befinner sig i en expansiv fas med ett starkt fokus på ett fullserviceerbjudande av skattetjänster till stora och medelstora företag och bedrivs i nära samarbete med övriga kollegor på Skeppsbron Skatt.

 

Vill du vara med på resan?
Till vårt kontor i Göteborg söker vi nu;

  • Dig med 4-8 års erfarenhet av rådgivning till stora och medelstora företag inom svensk och internationell företagsbeskattning eller mervärdeskatt.

     

  • Dig med 6-10 års erfarenhet av rådgivning till mindre företag inom svensk företagsbeskattning eller mervärdesskatt.

     

Du kommer att vara en viktig medarbetare på ett nyöppnat kontor i ett företag som befinner sig i ett spännande skeende. Du kan se fram emot stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter med goda möjligheter att påverka hur din yrkesroll utvecklas. För rätt person är det här en möjlighet att växa lite mer, lite snabbare. 

Vid frågor, kontakta Evelina Hemsedahl
Tel. 073 – 640 91 89
evelina.hemsedahl@skeppsbronskatt.se

Ansök redan idag!
Ansökningshandlingar (CV, personligt brev, examensbevis och relevanta betyg/intyg) skickas till:
karriar@skeppsbronskatt.se

Välkommen till Skeppsbron Skatt!

Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skattekonsultföretag och har ca 70 medarbetare i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vi är ledande experter inom svensk och internationell företags- och individbeskattning samt mervärdesskatt och riktar oss till företag i alla branscher. Vi är dedikerade att med högsta kvalitet tillhandahålla tydliga och användbara skatteråd till våra kunder. Skeppsbron Skatt ingår i den internationella oberoende organisationen Taxand som för närvarande omfattar över 2000 skattekonsulter i ca 60 länder.

Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön och affärsrelaterad rådgivning med 1 450 medarbetare på drygt 70 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och mest på att företagare ska få ägna sig åt det dom är bäst på. Så hjälper vi till med resten. Mer information om oss finns på www.aspia.se