Skeppsbron Skatt växer inom Transfer Pricing!

Skeppsbron Skatt söker junior skattekonsult till vårt kontor i Stockholm.

I takt med den ökade globaliseringen etablerar sig fler företag på marknader utanför Sverige. Detta innebär att antalet koncerninterna transaktioner ökar och att frågor kring internprissättning aktualiseras. Skeppsbron Skatt erbjuder heltäckande och praktiskt tillämpbar rådgivning avseende t.ex. omstruktureringar, transaktioner av immateriella tillgångar, processer, prissättningspolicys och dokumentation.

Vi söker nu förstärkning till vår arbetsgrupp för internprissättning.
Gruppen består idag av sju personer och vi söker förstärkning i form av en junior medarbetare, nyutexaminerad eller med något års erfarenhet.

Vem är du?
Du är intresserad av skatterättsliga frågeställningar och besitter en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. Som person är du ambitiös, analytisk och noggrann.  

I vår roll som skatterådgivare arbetar vi nära ledande befattningshavare i stora svenska och utländska företag, vilket ställer mycket höga krav på både materiell och affärsmässig skicklighet.

Hos oss får du chansen att utvecklas i hög takt tillsammans med några av landets mest erfarna och skickligaste skatterådgivare inom internprissättning.

Vilka är vi?
Skeppsbron Skatt är Sveriges ledande oberoende skattekonsultföretag med ca 80 verksamma jurister på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Vi är ett kunskapsföretag där kompetenta och engagerade medarbetare är vår viktigaste tillgång. Vår verksamhet genomsyras av ett stort rådgivningsfokus där vår oberoendeställning bidrar till vår unika ställning på marknaden.

Vi arbetar främst med stora och medelstora företag, inom alla branscher. Genom vårt medlemskap i Taxand, världens främsta internationella nätverk av oberoende skatterådgivare, kan vi erbjuda oberoende lokal rådgivning varhelst i världen våra kunder är etablerade.

I nuläget söker vi rådgivare till vårt kontor i Stockholm, men tveka inte att kontakta oss även om du är intresserad av att arbeta i Malmö eller Göteborg.

Ansök redan idag!

Ansökningshandlingar (CV, personligt brev, examensbevis och relevanta betyg/intyg)
karriar@skeppsbronskatt.se

Sista ansökningsdag: 7 januari 2022

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta: Mikael Jacobsen, tel 073 640 91 78
mikael.jacobsen@skeppsbronskatt.se

 

Välkommen till Skeppsbron Skatt!

Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skattekonsultföretag och har ca 80 medarbetare
i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vi är ledande experter inom svensk och internationell företagsbeskattning samt mervärdesskatt och riktar oss till företag i alla branscher. Vi tillhandhåller vidare kvalificerad rådgivning inom området Compensation & Benefits, Pension, samt Global Mobility Services. Vi är dedikerade att med högsta kvalitet tillhandahålla tydliga och användbara skatteråd till våra kunder. Skeppsbron Skatt ingår i den internationella oberoende organisationen Taxand som för närvarande omfattar över 2000 skattekonsulter i ca 60 länder. Mer information om oss finns på www.skeppsbronskatt.se

Skeppsbron Skatt är en del av Aspia, som är Sveriges ledande affärspartner inom redovisning, lön och affärsrelaterad rådgivning. Mer information om Aspia finns på www.aspia.se