Skeppsbron Skatt + Aspia = möjligheternas arbetsplats

Vi söker framtidens skatterådgivare

Skeppsbron Skatts verksamhet utvecklas – sammanslagningen med Aspia förbättrar erbjudandet till marknaden och vi står inför en kraftig expansion. Detta skapar utvecklingsmöjligheter och nya arbetsuppgifter. Vår målsättning är att dubblera antalet anställda inom ett antal år.

Vilka är vi?
Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skatterådgivare med ca 55 medarbetare vid våra kontor i Stockholm och i Malmö. Genom sammanslagningen med Aspia är vi nu en del av Sveriges nya marknadsledande partner för företagsnära tjänster. Vi är en fullservicerådgivare och vi hanterar alla typer av skattefrågor.

Vill du vara med på resan?
Vi är på jakt efter ett stort antal skatterådgivare inom alla områden. I nuläget söker vi rådgivare till våra kontor i Stockholm och Malmö, men tveka inte att kontakta oss även om du är intresserad av att arbeta i Göteborg.

Det kommer bli utmanande, utvecklande och stimulerande. För rätt person är det här en möjlighet att växa lite mer, lite snabbare. 

Studenter och nyexaminerade:
Det här är det första steget i din karriär. Du kan se fram emot stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter med goda möjligheter att påverka hur din yrkesroll utvecklas.

För dig med erfarenhet:
Det här är det största steget i din karriär. Vi är ett kunskapsföretag där kompetenta och engagerade medarbetare är vår viktigaste tillgång. Vår verksamhet genomsyras av ett stort rådgivningsfokus där vår oberoendeställning bidrar till vår unika ställning på marknaden.

Vill du veta mer?
Kontakta Jenny Grabinski, tel 073 640 91 57
jenny.grabinski@skeppsbronskatt.se

Du som jobbar som skatterådgivare, redan har en roll hos din nuvarande arbetsgivare och vill vara med och definiera framtidens oberoende skatterådgivning! Kontakta Mikael Löwhagen för ett konfidentiellt samtal.
Mikael Löwhagen, tel: 073 640 91 45
mikael.lowhagen@skeppsbronskatt.se

Ansök redan idag!
Ansökningshandlingar (CV, personligt brev, examensbevis och relevanta betyg/intyg) skickas snarast till:
karriar@skeppsbronskatt.se

Välkommen till Skeppsbron Skatt!

Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skattekonsultföretag och har ca 55 medarbetare i Stockholm och Malmö. Vi är ledande experter inom svensk och internationell företagsbeskattning samt mervärdesskatt och riktar oss till företag i alla branscher. Vi är dedikerade att med högsta kvalitet tillhandahålla tydliga och användbara skatteråd till våra kunder. Skeppsbron Skatt ingår i den internationella oberoende organisationen Taxand som för närvarande omfattar över 2000 skattekonsulter i ca 60 länder.

Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön och affärsrelaterad rådgivning med 1 450 medarbetare på drygt 70 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och mest på att företagare ska få ägna sig åt det dom är bäst på. Så hjälper vi till med resten. Mer information om oss finns på www.aspia.se