Framtidens skatterådgivare till Malmö!

Skeppsbron Skatt växer!

Skeppsbron Skatts verksamhet utvecklas – sammanslagningen med Aspia förbättrar erbjudandet till marknaden och vi står inför en kraftig expansion. Detta skapar utvecklingsmöjligheter och nya arbetsuppgifter.

Vi söker nu två personer till vårt kontor i Malmö som ska arbeta med vår satsning i regionen inom SME-segmentet:

  • Moms
  • Inkomstskatt

Vi ser framför oss att du har ett par års erfarenhet av arbete med skattefrågor till små och medelstora företag varav huvudparten som konsult.

I nuläget söker vi rådgivare till vårt kontor i Malmö, men tveka inte att kontakta oss även om du är intresserad av att arbeta i Stockholm eller Göteborg.

Vilka är vi?
Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skatterådgivare med ca 60 medarbetare vid våra kontor i Malmö och i Stockholm. Genom sammanslagningen med Aspia är vi nu en del av Sveriges nya marknadsledande partner för företagsnära tjänster. Vi är en fullservicerådgivare och vi hanterar alla typer av skattefrågor för både stora och små företag.

Vår verksamhet
Vi är ett kunskapsföretag där kompetenta och engagerade medarbetare är vår viktigaste tillgång. Du får chansen att fortsätta utvecklas tillsammans med några av Sveriges mest erfarna och respekterade skatterådgivare. Vår verksamhet genomsyras av ett stort rådgivningsfokus där vår oberoendeställning bidrar till vår unika ställning på marknaden.

Låter det intressant?
Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte.

Therése Østergaard
Tel. 073 640 91 51
therese.ostergaard@skeppsbronskatt.se

Ansök redan idag!
Ansökningshandlingar (CV, personligt brev, examensbevis och relevanta betyg/intyg)
skickas snarast till:
karriar@skeppsbronskatt.se

Sista ansökningsdag: 31/12 2019

Välkommen till Skeppsbron Skatt!