Taxand international Tax Webinar - Pillar 2

Varmt välkommen att ta del av vårt internationella skattenätverk Taxands webinar gällande OECD’s ”Pillar 2” modell.

Onsdagen den 15 februari 2023, kl 12:00-13:30

Den här gången kommer vi att överväga genomförandet av övergångsgarantierna och systemet för befrielse från böter enligt de nya reglerna i den andra pelaren.  Vi kommer att diskutera särdragen hos investeringar och transparenta enheter, som är relevanta för investeringsfonder och deras förvaltare. samt fördelning av vinster till fasta driftställen och CFC-skatter.

Lyssna in över lunchen och lyft dina brännande frågor.  Följ med oss för att få mer praktiska insikter från Nadia Altenburg och hennes expertpanel när de återigen hjälper dig att navigera dig igenom OECD: s ”Pillar Two” -modell.

Talare:

Nadia Altenburg Flick Gocke Shaumburg – Taxand Germany
Patxi Arrasate, Garrigues – Taxand Spain
Andreas Medler ATOZ Tax Advisers – Taxand Luxembourg
Maria Norlin Skeppsbron Skatt – Taxand Sweden

Anmäl dig genom att klicka på länken nedan:
https://lnkd.in/dS_mCvnj

Har du frågor eller vill veta mer, kontakta Maria Norlin, Skeppsbron Skatt.