Therése Østergaard – ny Managing Partner/VD på Skeppsbron Skatt

Therése Østergaard tar över rodret som Managing Partner efter Mac Berlin som haft rollen sedan 2012. Mac blir kvar på Skeppsbron Skatt med fokus på rådgivning och byråns tillväxt.

Det är ett välbekant ansikte som nu tar över rollen som Managing Partner på Skeppsbron Skatt. Therése startade på kontoret i Stockholm 2006 och har arbetat med inkomstskattefrågor inom olika branscher med särskilt fokus på internationella koncerner, gränsöverskridande transaktioner och omstruktureringar.

Therése opretentiösa och närvarande ledarskap i kombination med ett genuint intresse för både kund och medarbetare gör henne till en naturlig och uppskattad kollega och ledare. Hennes affärsmässiga fingertoppskänsla och stora engagemang kommer att vara en stor tillgång för Skeppsbron Skatt i firmans fortsatta tillväxtresa.

Bytet på posten är en del av Skeppsbron Skatts nästa fas, som innebär ett förnyat löfte till marknaden att Skeppsbron Skatt ska vara den ledande leverantören av kvalitativa rådgivningstjänster till stora och medelstora bolag.

Therése tillträdde sin tjänst den 1 maj och har sedan tidigare också en plats som partner i företagsledningen.

Therése Østergaard
Managing Partner/VD
Jari Burmeister
Styrelseordförande, Partner, Jur.dr