Skeppsbron Skatt söker sommarnotarie 2019

Är du juriststudent och är intresserad av skatterätt? Vill du få en bättre inblick i arbetet hos Sveriges största oberoende skatterådgivare? Som sommarnotarie hos oss får du en god introduktion till arbetet som skattejurist och arbetet som konsult.

Skeppsbron Skatt lämnar kvalificerad rådgivning inom områdena svensk och internationell företagsbeskattning samt mervärdesskatt. Hos oss får du chansen att arbeta tillsammans med några av landets skickligaste och mest erfarna skatterådgivare.

Som sommarnotarie får du under ett antal veckors tid prova på rollen som skatterådgivare. Du blir en del av vår byrå där vi värdesätter kvalificerad skattejuridik och teamarbete med såväl yngre som mer seniora medarbetare. Arbetsuppgifterna varierar mycket beroende på projekt och ger dig en god inblick i det juridiska arbetet och kulturen hos oss.

Under din tid som sommarnotarie får du arbeta med såväl klientrelaterad skatterådgivning som utredningsfrågor. Du får en fadder som stöttar dig i såväl arbetet på byrån som sociala aktiviteter.

Vem är du?
Tjänsten som sommarnotarie riktar sig till dig som läst minst sex terminer på juristprogrammet. Du är intresserad av skatterätt och tycker att det är roligt att samarbeta med andra. Du brinner för att lösa problem och leverera hög kvalitet i allt du gör. För oss är dina personliga egenskaper minst lika viktiga som dina meriter.

Sista ansökningsdag är den 15 januari. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt eftersom vi rekryterar löpande. I din ansökan bör du inkludera CV, personligt brev, betyg och andra relevanta dokument. Ange gärna under vilken period under sommaren som du vill arbeta hos oss samt om du har några särskilda önskemål.

Vi ser fram emot att träffa dig!
Följ oss gärna i våra sociala kanaler LinkedIn, Facebook och Instagram för de senaste uppdateringarna.

Ansökningshandlingar skickas senast den 15 januari 2019 till:
Jenny Grabinski Palmqvist
jenny.grabinski@skeppsbronskatt.se
Tel: 08-522 441 00

Frågor om tjänsten?
Vänligen kontakta Debora eller Haider.

Skeppsbron Skatt söker sommarnotarie 2019