Skeppsbron Skatt söker yngre skattekonsult med inriktning mot mervärdesskatt

Vi söker dig som har arbetat 2-5 år som skattejurist med inriktning mot mervärdesskatt. Vi tror att du idag arbetar på en revisions- eller advokatbyrå eller hos Skatteverket. Du är genuint intresserad av frågor som rör mervärdesskatt och har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. Som person är du ambitiös, analytisk och noggrann.

Skeppsbron Skatt lämnar kvalificerad rådgivning inom områdena svensk och internationell företagsbeskattning samt mervärdesskatt. Hos oss får du chansen att utvecklas i hög takt tillsammans med några av landets skickligaste och mest erfarna skatterådgivare. I vår roll som skatterådgivare arbetar vi nära ledande befattningshavare i stora svenska och utländska företag, vilket ställer mycket höga krav på materiell skicklighet, affärsmässighet och förmåga att leverera.

Vi värnar ett öppet och prestigelöst arbetssätt som får alla medarbetare att känna ett starkt engagemang för verksamheten. För att upprätthålla detta engagemang är vi måna om att skapa en kreativ och stimulerande miljö som präglas av hög professionalism och god sammanhållning.

Då vi har kontor i både Stockholm och Malmö har du viss möjlighet att välja tjänsteort. Oavsett vilket kontor du verkar ifrån kommer du att ingå i ett väl sammansvetsat team där vi tillsammans hjälper våra kunder.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta:

Stockholm:
Fredrik Mattsson
fredrik.mattsson@skeppsbronskatt.se
073-640 91 71

Malmö:
Lina Engman
lina.engman@skeppsbronskatt.se
073-640 91 87

Ansökningshandlingar (CV, personligt brev, examensbevis och relevanta betyg/intyg) skickas till:
Skeppsbron Skatt AB
Att: Berit Lindh
Skeppsbron 20
111 30 Stockholm

Det går även bra att maila in dina ansökningshandlingar till: berit.lindh@skeppsbronskatt.se

Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skattekonsultföretag. Vi är ledande experter inom svensk och internationell företagsbeskattning samt mervärdesskatt och riktar oss mot stora och medelstora företag inom alla branscher. Vi är dedikerade att med högsta kvalitet tillhandahålla tydliga och användbara skatteråd till våra kunder.

Skeppsbron Skatt, som startades augusti 2003, finns idag i Stockholm och Malmö och sysselsätter för närvarande ca 45 personer. Skeppsbron Skatt ingår i den internationella oberoende organisationen Taxand, som för närvarande omfattar över 2000 skattekonsulter i ca 60 länder.

För ytterligare information se vår hemsida, www.skeppsbronskatt.se