Skeppsbron Skatt söker skattekonsulter med inriktning mot M&A/Private Equity till Stockholmskontoret

Vi upplever en kraftigt ökad efterfrågan på rådgivning inom M&A/Private Equity och söker därför nya medarbetare inom detta område. Vi söker dig som har några års erfarenhet av transaktionsinriktad skatterådgivning från revisionsbyrå, advokatbyrå eller företag. Du är genuint intresserad av skatterätt och har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. Som person är du ambitiös, analytisk och noggrann.

Hos oss får du chansen att utvecklas i hög takt tillsammans med några av landets mest erfarna och skickligaste skatterådgivare. Du kommer att ingå i och vara med och expandera vår M&A/Private Equity verksamhet, men även få möjlighet att arbeta med annan typ av rådgivning. I vår roll som skatterådgivare arbetar vi nära svenska och utländska kunder och rådgivare inom närliggande områden, vilket ställer mycket höga krav på materiell skicklighet, affärsmässighet och förmåga att leverera.

Vi värnar ett öppet och prestigelöst arbetssätt som får alla medarbetare att känna ett starkt engagemang för verksamheten. För att upprätthålla detta engagemang är vi måna om att skapa en kreativ och stimulerande miljö som präglas av hög professionalism och god sammanhållning.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta:
Magnus Larsén, Partner
magnus.larsen@skeppsbronskatt.se
073-640 91 52

Ansökningshandlingar (CV, personligt brev, examensbevis och relevanta betyg/intyg) skickas till:
Skeppsbron Skatt AB
Att: Berit Lindh
Skeppsbron 20
111 30 Stockholm

Det går även bra att maila dina ansökningshandlingar till: berit.lindh@skeppsbronskatt.se

Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skattekonsultföretag. Vi är ledande experter inom svensk och internationell företagsbeskattning samt mervärdesskatt och riktar oss mot stora och medelstora företag inom alla branscher. Vi är dedikerade att med högsta kvalitet tillhandahålla tydliga och användbara skatteråd till våra kunder.

Skeppsbron Skatt, som startades augusti 2003, finns idag i Stockholm och Malmö och sysselsätter för närvarande ca 45 personer. Skeppsbron Skatt ingår i den internationella oberoende organisationen Taxand, som för närvarande omfattar över 2000 skattekonsulter i ca 60 länder.

För ytterligare information se vår hemsida, www.skeppsbronskatt.se